GGK İL İCRA KOMİTESİ ADAY LİSTESİ

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTELERİ SEÇİMLERİ
27 Şubat 2019 Çarşamba

TOBB İl Kadın ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitelerinin Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecektir. Söz konusu kurulların icra komitesi üyeliğine aday olabilme şartlarını taşıyanlara ilişkin listeler aşağıda sunulmakla birlikte, 25 Şubat 2019 Pazartesi günü mesai başlangıç saatinden itibaren Odamız hizmet binasında bulunan ilan yerine de asılmak suretiyle duyurulmuştur.

İcra Komiteleri Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar uyarınca, seçmen listelerinde ismi bulunan kişiler kimlik bilgilerini ibraz etmek suretiyle seçimde oy kullanabilecek olup, vekâleten oy kullanılması mümkün olamayacaktır.İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Kurullarının üyelerine önemle duyurulur.

Seçim Tarihi : 27 Şubat 2019 Çarşamba
Seçim Saati : 10.00-16.00
Seçim Yeri : Muğla Ticaret ve Sanayi Odası 1. Kat Girişimcilik Kurulu Odası

ADAY LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.