İŞLETMELERDE MALİ KRİZ ve DURGUNLUK DÖNEMİNDE SATIŞ EĞİTİMİ

Kriz öncesi, kriz sırasında ve sonrasında yönetici ve çalışanların krizi algılama ve yönetme şekilleri krizin bir fırsata dönüştürülmesi veya bir yıkım haline gelmesinde belirleyici olmaktadır. Bu nedenle eğitimin hedefi, yönetici ve çalışanlara krizleri algılama, yönetme ve fırsata çevirme yönünde yeni bir bakış açısı kazandırmaktır.

Bu program, satış eğitimlerinde, kişinin satış öncesi sahip olması gereken temel yetkinliklerinden ve hazırlık süreçlerinden başlayarak satışı sonlandırma aşamasındaki profesyonel becerilerine kadar bilinmesi gereken konuları uygulamalarla ele almakta, örnek olay çalışmaları ile tüm aşamaların yaşanarak deneyime dönüştürülmesini amaçlamaktadır. Bu doğrultuda, üyelerimize yönelik olarak 21 Eylül 2019 tarihinde saat: 09.30-17.30 arasında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Hizmet Binası’nda eğitim düzenlemekteyiz. Eğitimimiz ücretsiz olup eğitim sonrasında katılımcıya resmi bir katılım sertifikası verilecektir.

EĞİTİMİN ADI  İŞLETMELERDE MALİ KRİZ ve DURGUNLUK DÖNEMİNDE SATIŞ EĞİTİMİ
EĞİTİM YÖNTEMİ  Anlatım , Soru /Cevap
EĞİTİMİN SÜRESİ  8 saat (09.30 -17.30 saatleri arasında)
EĞİTİM TARİHİ  21.09.2019
EĞİTİM YERİ  Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Hizmet Binası
KONTENJAN  KONTENJANLARIMIZ SINIRLIDIR.

Nasıl Kayıt Olunur?

Eğitimlerimize online kayıt olmak için tıklayınız.

Detaylı bilgi için odamız ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri: 0252 214 11 22 Dahili: 171