KOD YAZILIMI VE TEKNOLOJİ DİLİ İNGİLİZCE EĞİTİMİ

2-3 ŞUBAT 2018

Değerli Öğretmen Arkadaşlarımız ve Sevgili Veliler,

Özellikle 2000’li yıllardan beri teknolojinin geniş kitlelere yayılmasının hız kazanmasıyla birlikte çocuklar da artık teknolojinin tam anlamıyla içine doğuyor. Henüz konuşmayı bile bilmeyen bebekler, mobil cihazları kullanabilecek duruma geliyor. Bir zamanların televizyon izlemek için erkenden uyanan çocukları, şimdilerde uyumak için bilgisayarın başından kalkmamakta direnen çocukları ile savaş veriyor. Gelinen noktada çocukların teknolojiyi kullanmalarının yanı sıra teknolojiyi anlayabilmeleri, bir fikre sahip olabilmeleri de önem kazanıyor. Geleceği şekillendirecek bugünün çocukları olduğuna göre, çocukların teknolojik kazanımlar elde edebilmelerinde ailelerin buna göre yönlendirme yapmaları büyük rol oynuyor.

İşte bu noktada MUTSO AKADEMİ olarak bizler bir gün dünyayı avuçlarının içine alarak geleceği yönetecek çocuklarımız için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Arya Dil Sanat Akademisi işbirliği ile çocuklarımız için teknoloji dünyasının kapılarını araladık.

2-3 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan ilk grup eğitimlerimizin amacı öncelikle çocuklarımızın teknolojiye olan ilgi ve farkındalık düzeylerini anlamak ve onları bu anlamda doğru yönlendirebilmektir. İkinci gün ise ilk gün verilen kod eğitiminin bel kemiğini oluşturan İngilizce dilinin uzman öğreticiler vasıtasıyla çocuklarımıza eğlenceli ve kalıcı bir şekilde tanıtılması hedeflenmektedir.

Katılım Ücreti:

Kişi Başı 50,00 TL KDV dahil (%18).

Organizasyona MUTSO’da servis edilecek olan öğle yemeği dahildir.

Ödeme Bilgilerimiz:

MUTSO Akademi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. MUĞLA ŞB.

IBAN NO: TR13 0006 4000 0013 6001 5214 03

Ödeme yapılırken dekont açıklama alanına ‘’Katılımcının Adı-Soyadı/ Başvuru Yapılan Eğitim Adı” yazılması rica olunur.

Nasıl Kayıt Olunur?

Başvuru formunu doldurup birsenturkoglu@mutso.org.tr adresine e-posta ile iletebilirsiniz. Başvuru formunuz değerlendirildikten sonra kesin kayıt ile ilgili tarafınıza bilgi verilecektir. Eğer sizler de bu platformda yer almak isterseniz yukarıdaki tabloyu en geç 31 Ocak 2018 (Çarşamba) tarihine kadar tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz, eğitim sonrasında katılımcıya resmi bir katılım sertifikası verilecektir.

KATILIMCI FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

EĞİTİMİMİZ 10-15 YAŞ GRUBU İÇİNDİR

ÖNEMLİ NOT: Katılımcıların dizüstü bilgisayarlarını şarjı dolu bir şekilde yanlarında bulundurmaları rica olunur.

Program Detayı:

2 Şubat 2018: 09.30-17.00

3 Şubat 2018: 09.30-17.00

Yer: Muğla Ticaret ve Sanayi Odası- Meclis Toplantı Salonu, Menteşe/Muğla.