MUTSO ORGAN SEÇİMLERİNE İLİŞKİN DUYURU

5174 Sayılı Kanunun 84. Maddesi gereğince; 2017 yılının Ekim – Kasım aylarında yapılacak seçimlere katılabilmek ve organlara seçilebilmek için 5174 sayılı TOBB Kanunu  ve  Odalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik’te belirtilen diğer hükümler yanında, üyelerin vergi mükellefi olmaları zorunlu bulunmaktadır.

Bu nedenle; Üyelerimizin odamız kayıtlarında yer alan vergi dairesi ve vergi numaralarını, Odamız ilan panosundaki listelerden veya sicil servisimizden kontrol etmeleri; varsa hatalı kayıtların düzeltilmesi için, dilekçe ve vergi levhası fotokopisi (vergiden muaf olan üyelerimiz için muafiyet belgesi) ile 11.09.2017 Pazartesi Günü Mesai Bitimine  kadar odamıza başvurmaları gerekmektedir. Anılan süre içinde kayıtlarını düzeltmeyen üyelerimiz,oda kayıtlarının doğruluğunu kabul etmiş sayılacaklardır.

Üyelerimize önemle duyurulur.

MUĞLA TİCARET VE SANAYİ ODASI