ÜCRET YÖNETİMİ VE BORDROLAMA EĞİTİMİ

İşletmelerin en temel ihtiyaçlarından biri, çalışma hayatı düzenleyen kanunları bilen ve doğru uygulayan çalışanlardır. Kanunların sık sık güncellenmesi ise bu ihtiyacı her geçen gün artırmaktadır. Çalışma hayatını düzenleyen iş kanunu, sosyal güvenlik kanunu ve diğer ilgili kanunlar ile personel özlük işlemlerinin zamanında ve doğru yapılması işletmeleri gereksiz maliyetten kurtarmaktadır. Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Yasin KARASU tarafından 25 Eylül 2018 tarihinde saat: 10.00-18.00 arasında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda verilecek bu eğitim ile katılımcının personel uygulamaları konusunda eksikliklerini tamamlaması ve yasal gerekliliklere uygun iş yapmalarını sağlamak adına gerekli bilgilerin uygulamalı olarak aktarılması amaçlanmaktadır. Eğitimimiz ücretsiz olup, eğitim sonrasında katılımcıya resmi bir katılım sertifikası verilecektir.

EĞİTİMİN ADI ÜCRET YÖNETİMİ VE BORDROLAMA EĞİTİMİ
EĞİTİM YÖNTEMİ  Anlatım , Soru /Cevap ve Uygulamalar
EĞİTİMİN İÇERİĞİ ·         İşçi özlük dosyasının oluşturulması,

·         Ücret ve ücret uygulamaları,

·         İzinler,

·         Örneklerle ücret bordrosu düzenleme ve uygulamalar

KİMLER KATILMALI? ·         İnsan kaynakları birimi, personel birimi, muhasebe birimlerinde personel konuları ile ilgilenen uzman ve elemanlar

·         İnsan Kaynakları alanına kariyer geçişi yapmak isteyen ve alanında uzmanlaşmak isteyen uzman, orta ve üst düzey yöneticiler

·         İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm öğrenci ve yeni mezunlar

EĞİTİMİN SÜRESİ  10.00 -18.00  (8 saat)
EĞİTİM TARİHİ  25.09.2018
EĞİTİM YERİ  Muğla Ticaret ve Sanayi Odası – Meclis Toplantı Salonu
KONTENJAN  KONTENJANLARIMIZ SINIRLIDIR.

Nasıl Kayıt Olunur?

Eğitimlerimize online kayıt olmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz

Online Kayıt

Detaylı bilgi için odamız ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri: 0252 214 11 22 Dahili:171