ABD’DE MUĞLA’YI TEMSİL EDECEKLER


Muğla’yı ABD’de temsil edecek olan Özel Yönelt Koleji öğrencileri MUTSO Başkanı Karakuş’u ziyaret etti.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) California Eyaletinde 28 Mart – 8 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan FIRST Robotics Competition robot yarışmasında ülkemizi ve Muğla’yı temsil edecek olan Yönelt Koleji öğrencileri, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’u ziyaret etti.

Ziyarette, Muğla Özel Yönelt Koleji Kurucu Müdür Feridun Öztürk, Proje Koordinatörü Mehmet Ali Onaran, 11’inci sınıf öğrencileri İhsan Umut Akpolat, Hüseyin Türkcan, Mehmet Fatih Arslan ve Aylin Duygu Atmaca yer aldı.

Ülkemizi ABD’de temsil edecek #5665 Sparc takımında yer alan okullar arasında Muğla Özel Yönelt Koleji başta olmak üzere, İstanbul Robert Lisesi, Sainte Pulchhrie Fransız Lisesi, Ulus Musevi Lisesi ve ENKA Anadolu Lisesinin yer aldığı belirten heyet, MUTSO Başkanı Bülent Karakuş’a ABD’de düzenlenecek yarışmada verdikleri destek nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Muğla Yönelt Koleji adına Muğla’yı ve ülkemizi ABD’de temsil edecek olan İhsan Umut Akpolat, Hüseyin Türkcan, Mehmet Fatih Arslan ve Aylin Duygu Atmaca başta olmak üzere tüm #5665 Sparc takımına başarılar dileriz.

1657

Haber görselleri