AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ GÖKCAN MUTSO’DA


İktidar Partisi AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, kurum ziyaretleri kapsamında MUTSO’yu ziyaret etti.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nın konuğu Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan oldu. İl genelinde fikir alışverişlerinde bulunmak ve sorunları yerinde dinlemek amacıyla kurum ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Muğla Milletvekili  Yelda Erol Gökcan MUTSO’yu ziyaret etti. 18 Eylül Salı günü gerçekleştirilen ziyarette MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan başta olmak üzere, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Tuncer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Dişcigil, Selma Ünal, Ömer Öcal, Mehmet Çahan ve Hasan Şahin hazır bulundu.

Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın uzun yıllar MUTSO Meclisinde görev yaptığını ifade eden Meclis Başkanı H. Koray Özcan, “Daha yüksek bir mertebede, ülkemiz Meclisinde göreve gelmesiniz nedeniyle kutluyorum. İlişkilerindeki başarınız dolayısıyla Muğla’da birlik ve bütünlük sağlayabileceğinize yönelik inancımız tam. En kısa zamanda, Odamızın ev sahipliğinde tüm Muğlalı Milletvekillerimizin ve ilçelerimizde faaliyet gösteren Odalarımızın da katılımıyla büyük Muğla buluşması gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Muğla’da kadın temsilinin artmasına dikkat çekerek Yelda Erol Gökcan’ın ilk Muğlalı kadın Milletvekili olduğuna vurgu yaptı.  Konuya ilişkin açıklama yapan Selma Ünal, “Vekilimiz siyaseten planlayıcı ve düzenleyici konumda. Bizlerde reel sektörde bu planları hayata geçirecek yatırımcılarız. Datça olarak bir TEPAV ve MUTSO’nun destekleriyle bir Stratejik Planımız var. Çalışma enerjimiz ve hevesimiz var. Tek ihtiyacımız elimizden tutup yürüyün diyecek yetkililer.” dedi.

Sohbet esnasında Muğla’ya ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Hiçbir ilçemizden elimizi çekmeyeceğiz. Ancak Menteşe, Yatağan, Kavaklıdere gibi orta Muğla diye anabileceğimiz ilçelerimizin, turizm, tarım ve ilgili sektörlerde diğer ilçelerimizle eş seviyeye ulaştırabilmek temel hedefimiz.” ifadelerine yer verdi.

Bugüne kadar Muğla olarak Ankara’da çok etkin olunamadığını ifade eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Tuncer, “Muğla için siyaset yapacak olan kişilerin, Muğlalı olmasının, Muğla’nın her alanını ve köşesini bilmesinin hizmet verebilmek açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Ziyarette, TEKNOPARK A.Ş.’nin durumu, İmar Barışı ve Islah OSB’nin durumları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

1144

Haber görselleri