AMERİKALI FİRMALARIN MUĞLA TEKNOPARK’A İLGİSİ DEVAM EDİYOR


Nimbelink Amerika Ülke Ürün Müdürü Tom Dever Muğla’ya geldi, Willow Yazılım ile anlaşma sağladı.

Nimbelink Amerika Ülke Ürün Müdürü Tom Dever, BİPOM Electronics CEO’su Oğuz Mürtezaoğlu ilimize gelerek Muğla Teknopark A.Ş’de faaliyet gösteren gömülü sistemler, elektronik kart tasarımı ve üretimi alanında teknolojik yenilikler üzerine çalışma yapan Willow Yazılım Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi ile görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde, iki firma arasında üretim yapılabilecek sensörler ve elektronik kartlar için işbirliği sağlandı. İşbirliği kapsamında Willow Yazılım, Nimbelink firmasının ürettiği 4G ve NB-IoT çipleri ile sensör geliştirip hem Türkiye’de hem de Amerika’da müşterilere sunacak.

Tüm bu görüşmeler ve anlaşma neticesinde Odamızı ziyaret eden Nimbelink Amerika Ülke Ürün Müdürü Tom Dever, BİPOM Electronics CEO’su Oğuz Mürtezaoğlu ve Willow Yazılım Kurucu Ortak/ Yazılım Mühendisi Eren Baştürk, Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dişcigil ile görüşerek yapılan işbirliği ve geliştirilebilecek çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, iki firma arasında yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu işbirliğinin her iki firmaya, Muğla’ya ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. Yapılan çalışmaları da yakından takip edeceklerini ifade etti.

842

Haber görselleri