AVİS’TEN MUTSO ÜYELERİNE İNDİRİM


AVİS’TEN MUTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

MUTSO ile AVİS araç kiralama firması arasında yapılan protokol kapsamında, MUTSO üyelerine tüm Türkiye’de geçerli olmak üzere özel indirim oranı ve sabit fiyat imkanı.

Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Avis ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, araç kiralamada üyelerine önemli avantajlar sağlayan bir iş birliğini hayata geçirdi. Konuya ilişkin protokolün imza töreni MUTSO Başkanı Mustafa Ercan, Avis&Budget Kurumsal Satış Yöneticisi Mutlu Oğuz, Avis&Budget Bodrum Ofis Müdürü Melih Şengör, Avis&Budget Dalaman Havalimanı Ofis Müdürü  Fethi Ölmez, Avis&Budget Kurumsal Satış Kıdemli Danışmanı Devin Başara ve Avis Kurumsal Satış Danışmanı Orçun Bulu’nun katılımıyla gerçekleşti.

MUTSO üyelerine önemli avantajlar sunuluyor

Avis ve MUTSO arasında yapılan kurumsal iş birliği anlaşması kapsamında Oda üyeleri tüm Avis ofislerinde günlük ve aylık kurumsal kiralamalarda avantajlı fiyatların yanı sıra, müşteri temsilcisi desteği, kurumsal modül kullanımı, hasar ve hırsızlık güvencesi ile ikame araç ve 7/24 yol yardım hizmeti olanaklarından yararlanabilecek.

MUTSO üyeleri, oluşturulan kampanya linki üzerinden giriş yaparak, oda sicil numaralarıyla araç kiralama talebinde bulunabilecek.

594