AYDEM’DEN MECLİS ÜYELERİNE BİLGİLENDİRME


MUTSO Meclisi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Meclisin konuğu AYDEM yetkilileri oldu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. 25 Haziran Salı günü, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın Divan Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve Disiplin Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

Toplantının açılışını gerçekleştiren MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan, “Haziran ayında Mübarek Ramazan Bayramını kutladık. Arkasından geçtiğimiz hafta sonu, yerel seçimlerle ilgili süreci tamamlamış olduk. Artık hepimizin beklentisi ekonomiye yoğunlaşmak ve ileriye bakmak. Seçimlerin sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, bir an önce ekonominin olağan akışına dönmesini ve esnafımızın, tüccarımızın, üreticimizin içinde bulunduğu durumun refaha kavuşmasını diliyoruz.” diyerek  meclis oturumunu açtı. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen meclis toplantısında sırasıyla gündem maddeleri görüşülerek karar bağlandı.

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından, AYDEM Satış Müdürü Tevfik Uyandıran ve Abone Hizmetleri Müdürü İlker Akmalı tarafından, meclis üyelerine yönelik, ‘Son Kaynak Tedarik Tarifesi ve Güvence Bedeli’ konulu bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Sunumun ardından AYDEM yetkilileri Meclis Üyelerinin sorularını cevapladı.

Toplantı kapsamında son olarak,  MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, kürsüye gelerek Yönetim Kurulunun aylık faaliyetlerine ilişkin bir sunum gerçekleştirerek, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarını bilgilendirdi.

 

681

Haber görselleri