BELEDİYE BAŞKANLARINDAN MUTSO’YA ZİYARET


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP il ve ilçe teşkilat yöneticileri ve partililerden oluşan heyet, MUTSO’yu ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP il ve ilçe teşkilat yöneticileri ve partililerden oluşan heyet, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. CHP heyeti ziyaret programları çerçevesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’yu da ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve beraberindekiler, önce Oda çalışanlarını da birimlerinde, daha sonra ise, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Murat Can, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çorlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Öcal, Meclis Üyeleri Zekai Çakmak ve Mustafa Kale da hazır bulundu.

CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, yerel yönetimler ile sivil toplum kuruluşları işbirliğini önemsediklerini vurgularken, Muğla’nın marka değerlerinin öne çıkarılmasının önemine dikkat çekti. Başkan Ercan ayrıca, Belediye Başkanları Gürün ve Gümüş’e seçim çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de, MUTSO’nun ilimiz sosyo-ekonomik yapısının gelişmesinde önemli bir rol oynadığını savunarak, yerel seçimler sonucunda tekrar göreve gelmeleri durumunda bu çalışmalarına katkı koyacaklarını ifade etti.

MUTSO Başkanı Mustafa Ercan’ın, göreve tekrar seçilmeleri durumunda ne gibi projeler sunacakları yönündeki sorusu üzerine de bilgilendirmede bulunan Başkan Gürün, kırsalla kıyısalın birleşmesine önem verdiklerini, nüfusun yüzde 60’ının olumsuz tarım politikalarına rağmen tarım faaliyetinde bulunmaya çalıştığını, bunun için de aynı zamanda bir tarım ve hayvancılık şehri olan Muğla’da, tarım ve hayvancılığının gelişmesine yönelik projelere ağırlık vereceklerinin altını çizdi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

608

Haber görselleri