CARETTA RUN’A BÜYÜK İLGİ

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Dalyan Caretta Run’da, 1200’ün üzerinde koşucu ve 3 ayrı parkurda yarıştı.

Geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ilki gerçekleştirilen Dalyan Caretta Run Koşu Maratonu bu yıl ikinci kez start verdi. Ortaca ilçesine bağlı Dalyan’da bu yıl 28 Ekim Cumartesi günü düzenlenen yarışa  1200’ün üzerinde yarışmacı katıldı.

Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ve Dalaman Ortaca Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletmecileri Birliği (DOKTOB) işbirliğinde gerçekleştirilen yarışmada MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’ta hazır bulundu.

Ortaca Anadolu Lisesi bando takımı gösterisi ve ısınma hareketleri ile başlayan ve tüm gün süren yarışlarda Dalyan, heyecan dolu bekleyişe ev sahipliği yaptı.

Saat 13.30’da Halk Koşusu ile başlayan yarışma 21 km, 14 km ve 5 km olmak üzere üç etapta gerçekleştirildi.

Yarışçıların ve yakınlarının Caretta Run için Dalyan’a geldiği hafta sonunda oteller ve pansiyonlar dolarken esnaf sezon sonunda güzel bir hareketlilik yaşadı.