CHP’DEN MUTSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Muğla CHP İl Yönetimi, MUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nun yeni Meclis ve Yönetim Kurulunun belirlenip göreve başlamasının ardından nezaket ziyaretleri sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu önderliğindeki il yönetimi, 8 Ağustos Çarşamba günü, MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan’ı ziyaret etti. Meclis Başkan Yardımcıları Miraç Çin ve Ali Çorlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Mustafa Ercan, gerçekleştirilen nazik ziyaret için teşekkürlerini ileterek, Oda yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

MUTSO tarihinde ilk kez bir kadın Yönetim Kurulu Üyesi ve Meclis Başkan Yardımcısı olduğuna  dikkat çeken Meclis Başkanı H. Koray Özcan: “Kadınların yönetimde daha fazla yer alması gerekmektedir. Kadınların ellerinin değdiği her işin sadeleştiğine ve güzelleştiğine inanıyorum. Bu nedenle Muğla gibi aydın bir kentte pek çok makam ve mevkide daha çok kadın olmalı.” dedi.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP İl Yönetimi olarak 21 kişilik bir ekip olduklarını söyleyerek, “İl yönetimi olarak bir çok projemiz mevcut. Ancak şu anda Mart ayındaki yerel seçimlere odaklanmış durumdayız.” dedi.

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen sohbet esnasında ana konu ekonomik gündem oldu. Son günlerde yaşanan döviz artışının ithalat ve ihracat üzerindeki etkileri değerlendirilirken, yaz turizmi ağırlıklı ilçelerde, otellerin uyguladığı her şey dahil sistemin, esnafa ve ilçe ekonomisine etkileri tartışıldı.

913