COĞRAFİ İŞARET ÇALIŞMASI İÇİN BU HAFTAKİ DURAK DALAMAN

Odamız AB, Proje, Dış Ticaret ve Raporlama Birimi Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında Dalaman Belediyesi ev sahipliğinde Dalaman İnciri ve Elcik Soğanı İhtisas Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Tuncer, AB, Dış Ticaret, Proje ve Raporlama Biriminden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kayacık, Dalaman Ziraat Odası Başkanı Tevfik Tuncay, Dalaman Tarım Ve Orman İlçe Müdürü Mehmet İdar, muhtarlar ve üreticiler katıldı. Toplantıda, yöreye özgü Elcik Soğanı ve Dalaman İnciri’nin marka değeri kazanması amacıyla yapılabilecek çalışmalar ve süreçler hakkında görüşüldü.

Toplantının ardından heyet, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şevket Takar, Airport Emlak Sahibi ve aynı zamanda Dalaman Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Özkan Kılavuz ile Odamız Meclis Üyeleri Mevlüt Acar ile Habil Muslu’yu ziyaret etti.