DALGIÇ KGK’NIN MİSAFİRİ OLDU


TOBB bünyesinde MUTSO koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.  


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İl İcra Komitesi ilk toplantısını 29 Mart Cuma günü Mehtap Şeniz Çahan başkanlığında  gerçekleştirdi.

KGK İl İcra Komitesi gerçekleştirdiği ilk toplantısında, İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Ayçin Evgeç Dalgıç’ı ağırladı.

KGK Başkanı Çahan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken şu sözlere yer verdi: “Kadınların iyi bir yerde olabilmesi adına, çalışmalarına değer katabilmesi adına, genç kızlarımıza, kadınlarımıza örnek olabilmek adına elimizden geleni yapmak için buradayız. Yarınlarımıza yatırım yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Onun için bugünü değil ileriyi planlamak, üzerimize düşen bütün görevleri layıkıyla yerine getirmek adına bu kuruldayız.”

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Evgeç ise kadının gücünün önemine değinerek şunları kaydetti: “Toplumda her ailenin bir annesi var. O duygu ve hissiyatla Menteşe’nin her mahallesine hiçbir ayrım yapmayarak eşit şekilde hizmet götürmeyi amaçladık. Anne aynı zamanda ailesini ileriye taşımak için elinden geleni yapar. Kadın üretkendir. Kadın toplumun her alanında varlığını hissettirmeli.” Evgeç ayrıca gerçekleştirmeyi planladıkları proje ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Ziyaretin ardından MUTSO ev sahipliğinde düzenlenen KGK İl İcra Komitesinin ilk toplantısında kadınların mevcut çalışma sistemindeki yeri ve kurulun görev ve yetkileri hakkında görüş alışverişlerinde bulunuldu.

517

Haber görselleri