DEĞER KATAN KADIN GİRİŞİMCİLER’İN EV SAHİBİ MUĞLA OLDU

TOBB KGK Değer Katan Kadın Girişimciler toplantısında yılın son ev sahipliğini Muğla ve Edirne yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) tarafından 81 il kurulunun katılımlarıyla gerçekleştirilen 27’inci Değer Katan Kadın Girişimciler toplantısının ev sahipliğini Muğla ve Edirne illeri gerçekleştirdi.

Toplantı, TOBB KGK Başkanı Nurten Öztürk başkanlığında, 29 Aralık Çarşamba günü online olarak düzenlendi. KGK Muğla Başkanı Şeniz Mehtap Çahan, kısa bir il tanıtımının ardından, kurulun çalışmaları, projeleri ve hedeflerine ilişkin kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Çahan ayrıca, kurulun yapmış olduğu iyi uygulamaları paylaşmaktan memnuniyet duyacaklarını, 81 ildeki Kadın Girişimciler Kurulları ile gerçekleştirilebilecek işbirliklerine hazır olduklarını ifade etti.