EGE İLLERİ TANITIMININ BU YILKİ EV SAHİBİ MUĞLA!


Her yıl Ankara’da düzenlenen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek olan Ege İlleri Tanıtım Günleri Organizasyonu çalışmaları sürüyor.

Bu yıl Muğla ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan tanıtım günlerinin detayları konusunda, Muğla Vali Yardımcısı Sayın Kamil Köten’in başkanlığında bir istişare toplantısı düzenlendi.  7 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen toplantıya Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) adına toplantıya katılan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil konuyla ilgili bilgi vererek şunları kaydetti: “Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek Ege İlleri Tanıtım Günleri ilimiz ev sahipliğinde düzenlenecek. 500 m2 alanda  İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Belediyeler Odalar ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleri ile ilimizin tanıtımını gerçekleştireceğiz. Organizasyonun detayları 25 Ekim Salı günü geniş katılım ile gerçekleştirilecek toplantıda kesinlik kazanacak.”

10-14 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Ege İlleri Tanıtım Günlerinde, Muğla için ayrılan alanda sadece deniz, kum, güneş ekseni etrafında değil, ilin kültürünün de tanıtılacağı bir organizasyon hedeflendiği kaydedildi.

953

Haber görselleri