GEKA 123’ÜNCÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

GEKA’nın 123’üncü Yönetim Kurulu Toplantısı Aydın’da gerçekleştirildi. Toplantıya MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan katıldı.

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Yönetim Kurulu toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek’in başkanlığında Aydın’da gerçekleştirildi. 4 Aralık Çarşamba günü düzenlenen toplantıya, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Denizli Valisi Hasan Karahan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Mustafa Ercan ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan katıldı.

GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Vali Esengül Civelek, 123’üncü kez gerçekleştirilen toplantıda öncelikle, Ajansın son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetlerin gözden geçirileceğini ve önümüzdeki dönem yapılacak çalışmaların Yönetim Kurulu tarafından istişare edileceğini belirtti.

Toplantıda, 2020 yılı Mali Destek Programları genel çerçevelerinin Genel Sekreterlik tarafından Yönetim Kurulu’na sunulacağını ve bunun yanında, Ajans tarafından 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerin yer aldığı “2020 Yılı Çalışma Programı”nın da istişare edilecek gündem maddeleri arasında yer aldığını belirtildi.