Girişimcilik Eğitimleri Değerlendirildi


KGK ve MUTSO işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerine katılarak sertifika almaya hak kazanan kişiler bir araya getirilerek, görüş, istek ve süreçte karşılaşılan problemler değerlendirildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nın koordinatörlüğünü yaptığı Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu (KGK) yeni bir etkinliğe imza attı. 6 Ocak Çarşamba günü MUTSO Meclis toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte, şimdiye kadar girişimcilik eğitimi alan girişimci adayları bir araya geldi. Girişimcilik Eğitimleri Değerlendirme Toplantısı üst başlığında gerçekleştirilen etkinlikte, KGK İl Başkanı Dr. Aslı Karataş, Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gülay Hız, Yrd. Doç. Dr. Emin Uzun, KOSGEB Uzmanı Fahri Dağlar ve MUTSO KOSGEB Temsilcisi Seher Taner Akgün hazır bulundu.

Katılımcılara kapsamlı bir anket çalışmasının uygulandığı etkinlikte, girişimcilik eğitimlerinin içerikleri, sonuçları, bu eğitimler ile yaratılan katma değer, ortaya konan fiili katkı, girişimcilik eğitimlerinin ardından yaşanılan sorunların tespiti amaçlandı.

Toplantıda yapılan anket çalışmasının sonuçlarının rapor haline dönüştürülmesi planlanıyor. Raporun, ilerleyen süreçte gerçekleştirilecek yeni bir toplantı ile tespit edilen sorunların çözümüne yönelik yapılacak kurumlar arası çalışmalara yön gösterir nitelikte olması bekleniyor.

1708