GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

MUTSO ve KOSGEB işbirliğinde sürdürülen Girişimcilik Eğitimlerinin 2018 yılı ikinci eğitimi Menteşe’de gerçekleştirildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde gerçekleştirilen 2018 yılı Girişimcilik Eğitimlerinin ikincisi 20 Ocak Salı günü MUTSO ev sahipliğinde başladı. KOBİ Uzman Yardımcısı Gültekin Bozkurt  tarafından verilen ve 4 gün süren eğitime 25  kursiyer katılım sağladı.

MUTSO organizasyonu ile verilen eğitimde, iş planı nasıl yapılır, iş kurarken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir, hangi planlamalar yapılmalı ana başlıkları altında girişimcilere detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Girişimciler eğitimden sonra sunacakları iş planı ile kuracakları işler için KOSGEB’in 50 bin TL hibe, 100 bin TL geri ödemeli desteğinden yararlanabileceklerdir.