Hayat'ın Umut'u Sahnede


Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği oyuncuları tarafından sahnelenen Hayat’ın Umut’u isimli tiyatro oyunu MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Uyuşturucu bağımlısı bir gencin ve annesinin hikayesinin canlandırıldığı oyun büyük beğeni topladı.
 
Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği tarafından düzenlenen Hayat’ın Umut’u isimli tiyatro oyunu, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Konferans Salonunda seyircisi ile buluştu. MUTSO işbirliğince, 8 Ocak Cuma günü saat 20.30’da sahnelenen oyuna katılımcıların ilgisi yoğun oldu.
 
Dernek Başkanı Utkan Özupak’ın yazıp yönettiği tek perdelik Hayat’ın Umut’u isimli oyunda eşini kaybettikten sonra oğlu Umut ile birlikte hayatını sürdüren Hayat’ın; oğluna olan bağlılığını, oğlu büyüdükçe ilişkilerindeki kopma noktalarını, Umut’un arkadaş ortamında uyuşturucu kullanmaya başlaması ve bunun getirdiği sonu konu alan oyunda seyirci göz yaşlarına engel olamadı.
 
Yaklaşık 1,5 saat süren ve büyük beğeni toplayan tek perdelik oyun ve 11 kişilik oyuncu kadrosu oyunun sonunda ayakta alkışlandı.

1143