İFTAR YEMEKLERİNİN SON DURAĞI DATÇA


Mübarek Ramazan-ı Şerif ayı vesilesiyle iftar yemekleri düzenleyen MUTSO, düzenlenen son iftar yemeğinde Datçalı üyeler ile bir araya geldi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetimi, Oda üyeleri ile bir araya geldi. Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle Muğla ilçelerinde iftar yemekleri veren MUTSO, bu kez Datçalı üyeleri ile buluştu. 29 Haziran Çarşamba akşamı Datça’da MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay ve  Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’un ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar başta olmak üzere ilçe protokolü ve kurum müdürleri katıldı. 200’ün üzerinde Datçalının bir araya geldiği iftar yemeğinde MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, Datçalı Meclis Üyeleri Selma Ünal ve Deniz Dakikoğlu’da yer aldı.

İftar saatiyle başlayan akşam yemeğinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karakuş, “İçinde bulunduğumuz On bir ayın sultanı Ramazan ayının hepinize mübarek olmasını diliyorum. Daha önce pek çok kez çeşitli vesilelerle bir araya geldiğimiz Datça’da bugün düzenlediğimiz iftar yemeği ile birlikteyiz.  Dayanışmamızı her zaman olduğu gibi bugün de gözler önüne sermiş bulunmaktayız.  Bana göre yemekler bahane. Önemli olan böyle bir günde birlikte beraber olabilmek.  Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederken mübarek ramazan ayının ülkemize, milletimize, Muğla’mıza ve tüm üyelerimize sağlık, bereket, huzur getirmesini diliyorum. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Böyle bir dönemde birlik beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece ülkemiz mutlaka düzlüğe çıkacaktır.” dedi.

2222

Haber görselleri