İL MÜFTÜSÜ ÖCÜT MUTSO’YU ZİYARET ETTİ

Son yapılan görev değişikliği ile Muğla İl Müftülüğüne atanan İbrahim Öcüt, MUTSO’yu ziyaret etti.

Yaklaşık iki ay önce bazı illerin müftülüklerine yönelik yaptığı atama sonucunda boşalan makama atanan Muğla İl Müftüsü İbrahim Öcüt 11 Aralık Salı günü Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nı ziyaret etti.  Öcüt’ü MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karataş ile Mehmet Dişcigil ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercan, “Muğla ilimizin sosyal ve kültürel varlıklarının korunması ve yaşatılmasına katkı sağlayan Odamız, Muğla Menteşe Karabağlar Yaylası Kadıkahvesi Camii’nin ilgili kurumlarca el birliği ile canlandırılması ve yaşar hale getirilmesinin desteklenmesi düşüncesindedir ” diyerek Öcüt’e yeni görevinde başarı diledi.