İş Desteği Kapınızda

Avrupa İşletmeler Ağı sayesinde, firmalar hem Avrupa Birliği ve ticari işbirliklerine dair bilgiye hem de teknoloji transferi konusundaki desteğe aynı noktadan ulaşabilecekler.

Avrupa İşletmeler Ağı, Avrupa Birliği’nin 28 üye ülkesi, aday ülkeler Türkiye, Makedonya ile diğer ülkeler Arnavutluk, Ermenistan, Bosna Hersek, Şili, Çin, Mısır, Hindistan, İzlanda, İsrail, Japonya, Meksika, Moldova, Fas, Karadağ, Norveç, Rusya, Sırbistan, Güney Kore, İsviçre, Tunus, Ukrayna, ABD, Brezilya ve Kanada olmak üzere toplam 60 ülkede, 600’e yakın ortak kuruluş ve 3000’e yakın deneyimli uzmanıyla KOBİ’lere hizmet veriyor.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Batı Akdeniz Konsorsiyumunun bir parçası olarak tüm bu hizmetleri üyelerinin ayağına getiriyor. 60 ülkede pazara erişim fırsatları için 26 Şubat Cuma günü saat 10:30-12:00 saatleri arasında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek tanıtım toplantımıza davetlisiniz.