KGK Üyeleri Bölge Toplantısında


Muğla KGK Üyeleri, Afyon’da düzenlenen Sektörel İnteraktif Yuvarlak Masa Toplantıları İş Görüşmelerine katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Toplantısı 16 Nisan Cumartesi günü Afyonkarahisar’da düzenlendi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Muğla Kadın Girişimciler Kurulu (KGK)’nun, Başkan Dr. Aslı Karataş başta olmak üzere üyeleri ile birlikte katılım sağladığı toplantının ilk etabında, yuvarlak masa düzeninde Sektörel İnteraktif Toplantıları İş Görüşmeleri gerçekleştirildi.

Toplantının öğleden sonra gerçekleştirilen ikinci etabı ise; Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda, Afyonkarahisar Milletvekilleri Burcu Köksal ve Hatice Özkal’ın teşrifleriyle protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Belkıs Özkara’nın üstlendiği panelde, Angikad Kurucu Başkanı ve KAGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Devrim Erol ile EKOL Plastik Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti. Kurucu Ortağı Handan Yorulmaz söz aldı.

Ege Bölge Toplantısının ardından kadın girişimcilere, Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Duygu Kızıldağ ve Drama Koordinatörü Ezgican Karakoç tarafından bir drama tekniği olan bilinç koridoru eğitimi verildi.

İki gün süren programın ikinci gününde Afyonkarahisar ili kültür ve tanıtım gezisi düzenlendi.

1178