KGK’DAN ‘KENDİNE HOŞ GELDİN’ REİKİ EĞİTİMİ


TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi olağan toplantısını TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Başkanı Esen Türker’in katılımıyla gerçekleştirdi.  Ardından MUTSO ev sahipliğinde  ‘Kendine Hoş geldin’ Reiki Eğitimi düzenledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı olarak faaliyetlerde bulunan Kadın Girişimciler İl Kurulu (KGK) İl İcra Komitesi olağan toplantısını 29 Kasım Cuma günü MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Toplantının ardından genel katılıma açık olarak Reiki Semineri verildi.

Reiki Master Özlem Demir eğitmenliğinde ‘Kendine Hoş geldin’ adlı seminere TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Başkanı Esen Türker, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Başkanı Mehtap Şeniz Çahan, kurul üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren KGK İl İcra Komitesi Başkanı Mehtap Şeniz Çahan şunları kaydetti: “ Konuşmama başlamadan önce, geçtiğimiz hafta Isparta’da vahşice katledilen, yaşama hakkı elinden alınan 19 yaşındaki Muğlalı evladımız Güleda Cankel ve şiddete maruz kalan kadınlarımızı saygı ve dua ile anıyor, şiddetin her türlüsünü lanetlediğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Reiki Master Özlem demir hanımefendiyi geçtiğimiz yıl, önceki dönem Başkanımızı Dr. Aslı Karataş’ın önerisi ve desteği ile yine bu salonda sizlerle buluşturmuştuk. O güzel enerjisi ve naifliği ile herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Burada geçirdiğimiz bir kaç saat, profesyonel ve gündelik yaşam koşturmamızın içinde bize bir nefes, bir enerji, yeni bir bakış açısı olmuştu. Bugün yeniden bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Değerli hocama ve bugün aramızda olan siz değerli misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, her çalışma ve etkinliğimizde bize büyük bir cömertlikle kucak açan koordinatör odamız Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’na çok teşekkür ediyorum. Her yerde var olan ruhsal yaşam enerjisi anlamına gelen reikinin, hepimizin ruhuna bir ışık olması dileğimle.”

Akabinde bir konuşma gerçekleştiren Reiki Eğitmeni Özlem Demir ise şunları kaydetti: “Ben Reiki öğretmeniyim. Her şeyden önce mektepli değilim ben bir alaylıyım.” diyerek  kendisi tanıttı.

Sonrasında ‘Reiki’yi Anla, Hisset ve Yaşa’ düsturuyla eğitimi gerçekleştirdi. Etkinlik soru cevapların ardından sona erdi.

630

Haber görselleri