KGK’NIN PROJELERİNE FETHİYE DE DESTEK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Muğla İcra Komitesi, “İşimiz Temiz” ve “Babalar ve Kızları” projelerini anlatmak amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO)’nı ziyaret etti. KGK İcra Komitesi Başkanı Mehtap Çahan, Başkan Yardımcıları Aslı Karataş ve Aylin Kurt Özyurt, İcra Komitesi üyesi ve aynı zamanda MUTSO Meclis Üyesi Pınar Canan Topuz ile Komite doğal üyesi ve aynı zamanda MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal ile üye Hicran Yeşertener’in hazır bulunduğu ziyarette heyeti, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ağırladı. FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu’nun da yer aldığı görüşmelerde “İşimiz Temiz” ve “Babalar ve Kızları” projeleri tanıtıldı. FTSO Başkanı Çıralı “FTSO olarak kadın girişimcilerimizin her zaman ve her konuda yanınızdayız. “İşimiz Temiz” ve “Babalar ve Kızları” projeleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” dedi.