KOMİTE TOPLANTILARI SÜRÜYOR


Grup toplantısını gerçekleştiren 6 ve 7’nci Meslek komitesi üyelerine, MUTSO’nun dönem faaliyetleri ile ilgili bilgi aktarıldı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde çalışmalarını sürdüren 6’ncı Meslek Komitesi İnşaat Sektörü ve 7’nci Meslek Komitesi Toptan ve Perakende Sektörü 14 Eylül Perşembe günü MUTSO ev sahipliğinde üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil, MUTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Kale, 6. Meslek Komitesi Başkanı Kubilay Keçeci ve komite üyeleri yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil Odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Dişcigil’in ardından kürsüye gelen MUTSO Meclis Başkan Yardımcısı ve komite üyesi Mustafa Kale 2013-2017 yılları arasında 6 ve 7’nci Meslek Komitelerinin yaptığı faaliyetler hakkında sunum yaptı. Son olarak kürsüye gelen MUTSO Akademi Koordinatörlüğü Danışmanları Doç. Dr. Tuğba Uçma Uysal ve Yrd. Doç. Dr. Ceray Aldemir MUTSO Akademinin 2017 yılında üyelerine yönelik yaptığı ziyaretler ve eğitimler hakkında bilgi aktardılar. Sunumların ardından toplantı soru ve öneriler ile sona erdi.

1118

Haber görselleri