KOMİTELER MECLİS’TE BİR ARADA


MUTSO’nun aylık olağan Meclis Toplantısı kapsamında Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı gerçekleştirildi. Komite üyelerine Yörük Köyü Projesinin son durumu ve MUTSO Akademi’nin kuruluş aşamasından bu güne yaptıkları çalışmalar aktarıldı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) aylık olağan Meclis Toplantısı ve Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı 16 Mayıs Salı günü gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Şükrü Altınay’ın Divan Başkanlığında başlatılan toplantıda öncelikle Meslek Komite Üyeleri için bilgilendirmeler yapıldı.

MUTSO Genel Sekreter Yardımcısı Elvan Kocagöz, Yatağan Muğla Karayolu üzerinde kurulması planlanan Yörük Köyü Projesinin son durumu ve yapılacak olan müze ve değerlere ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Kocagöz’ün açıklamaların ardından kürsüye gelen MUTSO Akademi Danışmanları Doç. Dr. Tuğba Uçma Uysal ve Yrd. Doç. Dr. Ceray Aldemir tarafından, MUTSO Akademinin kuruluşundan bu yana geçen 5 aylık sürede yapılan çalışmalar ve atılan adımlara ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Açıklamaların ardından  Meclis oturumu başlatıldı. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından kürsüye gelen MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Odanın aylık faaliyet raporunu Meclis Üyeleri ile paylaştı.

1091

Haber görselleri