Komiteleri İçin Çalışmalar Sürüyor


Meslek Komiteleri 2016 yılında çalışmalarına hızla başladı. Grup toplantısını gerçekleştiren 13’üncü Meslek Komitesi üyelerine KOSGEB destekleri hakkında bilgi verilirken, 5’inci ve 7’inci Meslek Komite üyelerinin katılımıyla Pazarlama ve Satış Teknikleri Eğitimi düzenlendi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde çalışmalarını sürdüren 17 Meslek Komitesi, 2016 yılı çalışmalarına hızlı başladı. 13’üncü Meslek Komitesi olan Tekstil ve Giyim sektörü temsilcileri, 12 Ocak Salı günü saat 17.00’de MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen grup toplantısında bir araya geldiler.

Komite Başkanı Ziya Çakmak’ın başkanlığında gerçekleştirilen grup toplantısında KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akaydın, Meclis Başkanı Şükrü Altınay ve Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Kale’de yer aldı. Komitenin 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar hususunda bir sunum gerçekleştiren komite sorumlu personeli Burcu Öztürk, sonrasında kürsüyü KOSGEB Müdürü Gökhan Akaydın’a devretti. KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akaydın ve KOSGEB Uzmanı Fahri Dağlar, komite üyelerini KOSGEB destek programları hakkında bilgilendirdi ve soruları cevapladı.

Saat 18.00’de başlayan ikinci oturumda, 5’inci Meslek Komitesi olan Gıda Ticareti sektörü üyeleri ve 7’inci Meslek Komitesi olan Toptan ve Perakende Ticareti sektörü temsilcileri de programa katıldı. Düzenlenen ikinci oturumda, Muğla Odaları ve Borsa Akademik Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Marangoz, katılımcılara ‘Pazarlama ve Satış Teknikleri’ konulu bir eğitim verdi.

901