MECLİS YILIN SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ


MUTSO Meclisi 2017 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Bütçe görüşmesinin yapıldığı mecliste yeni yıla ilişkin paylaşımlarda bulunuldu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) aylık olağan toplantısını 27 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirdi. 2017 yılının son meclis toplantısına Meclis Başkanı Şükrü Altınay önderlik etti. Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılım sağladığı  toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Sonrasında kürsüye gelen Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, 2017 yılı çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Karakuş şunları kaydetti: “Odamız, 2017 yılında da yasalarla belirlenen görev ve yükümlüklerini yerine getirerek üyelerine en iyi biçimde hizmet vermeye devam etmiştir. Odamız, üyelerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacak kalitede hizmet sunmak, kısa ve uzun vadeli sorunların çözümünü sağlayarak üyelerin ve Odamıza bağlı ilçelerde ticari faaliyetlerini kolaylaştırmak ve gelişmesini sağlamak amacıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Her zaman olduğu gibi, üyelerimizden ve Meslek Komitelerinden gelen şikayet, görüş ve öneriler ilgili makamlara iletilmiş ve gelişmeler takip edilmiştir. Odamız, üyelerine sunduğu hizmetleri kolaylaştırmak ve kalitesini arttırmak için geliştirdiği projelere her yıl yenilerini eklemekte ve üye odaklı çağdaş, proaktif ve kolaylaştırıcı hizmet anlayışını iyileştirerek Muğla ticaret hayatının gelişmesine katkıda bulunmaktadır. Bu bağlamda online hizmetlerimizi, online aidat ödemeden sonra online olarak e-belge verme hizmetleri de eklenmiştir. İleriki dönemlerde hizmetlerimiz geliştirilerek online sisteme aktarılacaktır. Ekonominin ve sanayinin genel sorunlarıyla Muğla ticari hayatında öne çıkan konulara dikkat çekip çözüm önerileri geliştiren Odamız 2017 yılında da resmi makamlarla yakın ilişkilerini sürdürmüştür. Yaptığımız girişimler sonucunda, Odamızın görüş ve önerilerinin dikkate alındığını gözlemlemekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.” Başkan Karakuş, sonrasında 2018 yılı için öngörülen gelir ve gider bütçeleri hakkında meclis üyelerine açıklamalarda bulundu. Son olarak aylık faaliyet raporunu meclis üyeleri ile paylaşan Başkan Karakuş, Oda personelinin de toplantıya dahil olmasıyla, 2017 yılı çalışmaları için teşekkür ederek, 2018 yılının başarılı bir çalışma dönemi olması konusunda temennilerini iletti.

Toplantının kapanış konuşmasını gerçekleştiren Meclis Başkanı Şükrü Altınay, 2017 yılının son toplantısı olması vesilesiyle, MUTSO olarak 2017 yılında hayata geçirilen her türlü çalışma ve hizmet için meclis üyelerine ve personele teşekkürlerini iletti. 2018 yılı için iyi dilek ve temennilerini ileterek, başarılı bir yıl diledi. Toplantı, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

1007

Haber görselleri