MECLİS’TE TÜİK MUĞLA VERİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ


MUTSO Meclisinin aylık olağan toplantısında Muğla Odaları ve Borsa Akademik Danışmanı Doç. Dr. Serkan Dirlik ve TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından, Muğla ekonomisi ve verilerine yönelik sunumlar gerçekleştirildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) aylık olağan meclis toplantısı 24 Eylül Salı günü gerçekleştirildi. Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın başkanlığında, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan’ın, yönetim kurulunun aylık faaliyetleri hakkında meclisi bilgilendirmesinin ardından, Muğla özelinde sunumlar gerçekleştirildi.

Muğla Odaları ve Borsa TOBB Akademik Danışmanı Doç. Dr. Serkan Dirlik, Muğla Ekonomik Görünüm Raporu sunarak, Muğla’nın sosyal yapısı, ekonomik yapısı, sanayi ve ticaret yapısı, finansal yapısı, Muğla’da tarım ve hayvancılık, turizm, eğitim ve sağlık sektörleri kapsamında son yılların karşılaştırmalı verilerini paylaştı.

Sonrasında kürsüye davet edilen Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından Muğla ili istatistik verileri sunumu gerçekleştirerek, Meclis Üyelerini bilgilendirdi.

604

Haber görselleri