MENTEŞE ADAYI AVUKAT AKÇA MUTSO’YU ZİYARET ETTİ


AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Av. Gültekin Akça ve AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal, yerel seçim öncesi gerçekleştirdikleri STK görüşmeleri kapsamında MUTSO’yu ziyaret etti.

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Av. Gültekin Akça, , 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçim öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile de görüşmeler gerçekleştiren Akça, 12 Mart Salı günü, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal ve beraberindeki heyet ile birlikte Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’yu ziyaret etti.

Heyeti MUTSO adına Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Başkan Yardımcısı Sedat Tuncer, Meclis Üyesi Pınar Canan Topuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karataş, Ömer Öcal, Mehmet Çahan, Selma Ünal ve Kadir Sevim ağırladı.

Ziyarette, Menteşe’nin durumu ve yapılabilecekler konuşuldu. Başkan Adayı Gültekin Akça, projelerini anlatarak görüş alışverişinde bulundu.

733

Haber görselleri