MESLEK KOMİTE BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ


MUTSO bünyesinde faaliyet gösteren17 Meslek Komite Başkanı, düzenlenen müşterek toplantısı ile bir araya geldi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meslek Komite Başkanları, 17 Temmuz Çarşamba günü Oda Hizmet Binasında düzenlenen müşterek toplantı ile bir araya geldi. Toplantıya, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan başta olmak üzere 17 Meslek Komite Başkanı ve temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında kısa bir konuşma gerçekleştiren MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan şunları dile getirdi: “Odamızın akreditasyon ve kalite sürecinde meslek komitelerinin aktif çalışması oldukça önemli. Sizlerden ricamız, sektörlerinize yönelik çalışmalarınıza ağırlık vermeniz. Bizler; Oda ve Borsalar olarak ilimiz ekonomisinin geliştirilip yaşayanların refah seviyesinin yükseltilmesi için gönüllü çalışanlarız. Hepimizin ortak değeri Muğla. Amacımız, Muğla ve ülke ekonomimiz için üreten sektörlerimize, üyelerimize ve esnafımıza faydalı hizmetler sunmak. Onların sorunlarını ve taleplerini değerlendirip, ilgili kuruluşlara aktarmak. Üyelerimizin sorunlarına birlikte çözüm aramak ve Muğla genelinde üretim ve üretimden dolayı istihdamı arttırmak adına; meslek komitelerimizin çalışmalarına ve paydaşlarımızla işbirliği içinde ortaya koyduğumuz çalışmalarımıza ayrı bir önem verdiğimizi hatırlatmak isterim. Muğla’mız ticaret ve turizme dayalı orta ölçekli sanayisi ile ülkemiz ekonomisine en büyük katkıda bulunan iller arasındadır. Üretime önem veriyoruz ve destek istiyoruz.”

MUTSO Genel Sekreter Yardımcısı Elvan Kocagöz, meslek komite çalışmalarının aktif ve sürdürülebilir devam etmesi için komitelerden beklenen süreç hedeflerine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Ayda en az iki üye ziyareti, yılda en az bir eğitim talebi, en az bir yurt içi fuar katılımı gerçekleştirmek, ayda bir yapılması zorunlu meslek komite toplantılarının Meslek Komite Başkanları tarafından gerçekleştirilen ilk toplantıda kendi komiteleri ile ilgili süreç hedeflerine yönelik planlama yapılması hususunda bilgilendirme yapıldı.

Toplantı, MUTSO hizmet bölgesinde yapılabilecek alternatif projelerle ilgili fikir alışverişi ile sona erdi.

460

Haber görselleri