MUĞLA APİTERAPİ PROJESİ İZLEME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


GEKA güdümlü proje desteği kapsamında MUTSO  koordinatörlüğünde yürütülen Apiterapik Arıcılık Ürünleri AR-GE İnovasyon ve İşleme Merkezi Projesi izleme toplantısı gerçekleştirildi.

 Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) güdümlü proje desteği kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)  koordinatörlüğünde yürütülen Apiterapik Arıcılık Ürünleri AR-GE İnovasyon ve İşleme Merkezi Projesi izleme toplantısı 2 Ağustos Salı günü MUTSO Hizmet Binasında  gerçekleştirildi.

 Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, GEKA ve MUTSO koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıya proje ortakları Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (Muğla YİKOP),  Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Muğla İli Arı Yetiştiricileri Birliği (MAYBİR)

 Muğla Vakfı, Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), Marmaris Ticaret Odası (MTO), Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Muğla Ticaret Borsası, Muğla  TEKNOPARK temsilcileri katıldı.

 Toplantıda MUTSO Genel Sekreter Yardımcısı Elvan Kocagöz tarafından Apiterapik Arıcılık Ürünleri AR-GE İnovasyon ve İşleme Merkezi Projesi çalışmalarına ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Sunumun ardından toplantı, projenin ilimize kazandırılması ve yapılabilecek diğer çalışmalar ile ilgili görüş alışverişi  ile devam etti.

473

Haber görselleri