MUĞLA’NIN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ


Muğla BŞB yetkilileri ile istişare toplantısı yapıldı, ilin ve MUTSO üyelerinin sorunları görüşüldü.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), kentte yapılan çalışmalar, bunların Muğlalılara yansımaları noktasında Muğla Büyükşehir Belediyesinden bir toplantı talep etti.  15 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen toplantıya, Muğla Büyükşehir Belediyesinin farklı birimlerinden dokuz Daire Başkanı ve yetkili katıldı. Toplantıda MUTSO adına Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan başta olmak üzere Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katıldı.

 Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı H. Koray Özcan, kentin önemli paydaşları tarafından gerçekleştirilen bu tarz istişare toplantılarının önem arz ettiğini, bu toplantıların belirli periyodlarla gerçekleştirilmesini talep ettiklerini kaydetti.

 Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ise, Muğla için yapılacak olan çalışmaların, Muğla’nın önemli paydaşları tarafından tartışılarak değerlendirilmesinin, ortak akılla oluşturulmasının, daha başarılı sonuçlar doğuracağına ve kentin daha huzurlu olmasını sağlayacağına dikkat çekti.

Toplantıda şehir merkezinde çalışmaları devam eden yol yapımlarının durumları ve süreçleri hakkında bilgi alınırken, il genelinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Muğla BŞB yetkililerine MUTSO üyelerini ilgilendirilen talepler iletildi ve çözümleri noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

657

Haber görselleri