MUTSO AKADEMİ İÇİN ADIMLAR ATILIYOR


Aylık olağan toplantısını gerçekleştiren MUTSO Meclisi, odanın makro projelerinden biri olan MUTSO Akademi için geri sayıma başladı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi, aylık olağan toplantısını 29 Kasım 2016 Salı günü gerçekleştirdi. Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve Meslek Komite Üyelerinin katıldığı toplantı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin hazırladığı belgesel filmin izlenmesi ile başladı. Filmin ardından, toplantının başkanlığını yürüten Meclis Başkanı Şükrü Altınay, “Temennimiz, ülkemiz ve demokrasimiz bir daha böyle darbe girişimleriyle karşılaşmasın.” diyerek dileklerini iletti.

Toplantıya katılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Öğretim Üyelerinden Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turgay UZUN, Doç. Dr. Tuğba UÇMA UYSAL, Yrd. Doç. Dr. Ceray ALDEMİR, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde hayata geçirilmesi planlanan MUTSO Akademi hakkında bir sunum yaparak Meclis Üyelerini bilgilendirdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Prof. Dr. Uzun “Üniversitenin akademik tecrübesi ile MUTSO’nun sektörel tecrübesini bir araya getirdik ve bir çalışma hazırladık. Sizlerin de onay ve desteğini aldığımız takdirde, tüm çalışmalarımız MUTSO Akademi altında gerçekleştirilecektir. Bu proje ile Üniversite-Sanayi-Oda işbirliğini daha sürdürebilir ve etkin seviyelere taşımış olacağız.” şeklinde konuştu.

MUTSO Akademi hakkında yapılan sunumun ardından, Meclis Toplantısı gündem maddelerini görüşmek üzere başlatıldı. Maddeler görüşülerek ve karşılıklı fikir alışverişleriyle karara bağlandı. Meslek komitelerinin sektörlerine yönelik görüş ve önerileri alındı.

Humanica Firması Kurucularından Dr. Barbaros Kon Meclis Üyelerine ‘Mükemmeli Arama Toplantısı ve Raporlama’ konulu bir eğitim verdi.

1684

Haber görselleri