MUTSO AKADEMİ İLE TÜREV DANIŞMANLIK’TAN İŞBİRLİĞİ


MUTSO Akademi ile TÜREV Yönetim Danışmanlığı arasında 4 yıllık Stratejik Ortaklık Protokolü imzalandı.

Üyelerinin, çalışanlarının ve dış paydaşların ticari ve sosyal gelişimine katkı sağlamak ve profesyonel ölçülerde eğitim ve gelişim hizmetleri sağlamak amacıyla Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından oluşturulan MUTSO Akademi, Türev Yönetim Danışmanlığı Ltd. Şti. ile Stratejik Ortaklık protokolü imzaladı. 17 Aralık Salı günü gerçekleştirilen imza töreni ve tanıtım toplantısına MUTSO ve Türev Danışmanlık yöneticileri başta olmak üzere Oda üyeleri katılım sağladı.

Protokol ve tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan şunları kaydetti: “Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 2013 yılında içinde bulunduğumuz mevcut hizmet binasını yaptık ve taşındık. Masalardaki dosyalardan çalışanlarımızın görünmediği bir apartman dairesinden bu geniş ve ferah ortama taşındık. Ancak bu değişim yalnızca somut bina, ortam olarak olmadı. Bizler bu yeni hizmet binamızda vizyonumuza da yeni bir yön verdik. Yapmayı hayal ettiğimiz her şeye imkan sağlamış olduk. Ferah ve donanımlı konferans salonumuz, her türlü gruba yönelik toplantı salonlarımız ile Muğla’ya ve elbette ki üyelerimizin her türlü ihtiyacına yanıt olmaya çalışıyoruz. Ancak şunun altını önemle çizmek isterim ki 2013 yılında başlatmış olduğumuz en önemli çalışma üye ve personel eğitimlerimiz oldu. Hiç kuşkusuz eğitim en önemli konu. Üyelerimizin ihtiyaçları, beklentileri ve talepleri doğrultusunda; personelimizin mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla 2013 yılından bugüne 500’e yakın eğitim gerçekleştirdik. Bu kapsamda Muğla’da önemli çalışmalara imza attık ve ilin önemli bir ihtiyacına fayda sağlamış olduk. Muğla’da eğitim konusunda atılan bu önemli adımların güzel bir sonucu olmalıydı. Bu düşünceyle, profesyonel ölçülerde eğitim ve gelişim hizmetleri sağlamak amacıyla üniversitemiz işbirliğinde MUTSO Akademi’yi Aralık 2016’da hayata geçirdik. Amacımız, üyelerimizin, çalışanlarının ve dış paydaşlarımızın ticari ve sosyal gelişimine katkı sağlamak, onlara yeni ufuklar kazandırmak, iş hayatlarındaki başarılarına destek vermek ve profesyonel ölçülerde eğitim ve gelişim hizmetleri sağlamak oldu. Akademi kuruluşundan bugüne 9 şirket ve kuruma 48 eğitim verildi. Ayrıca ilimizde bir ilk olarak 1. İnsan kaynakları çalıştayı düzenleyerek, kurumların ve işletmelerin insan kaynakları yöneticilerini bir araya getirdi. Şimdi yeni bir adım daha attık. MUTSO Akademi olarak Türev Yönetim Danışmanlığı LTD. ŞTİ. ile 2 Aralık’ta bir stratejik ortaklık protokolü hazırladık. Protokol kapsamında 4 yıllık bir çalışma planı oluşturuldu.  Önümüzdeki süreçte Türev Danışmanlık, uzman eğitmen kadrosu ve saha tecrübesiyle MUTSO Akademi ile birlikte üyelerimize katkı sağlayacaktır.

Açılış konuşmasının ardından MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile Türev Danışmanlık Grup Başkanı Bülent Orta tarafından protokol imza töreni gerçekleştirildi. İmzaların atılmasının sonrasında Türev Danışmanlık Grup Başkanı Bülent Orta, işbirliği kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında bir sunum yaptı.

Son olarak kürsüye davet edilen MUTSO Genel Sekreter Yardımcısı Elvan Kocagöz, MUTSO Akademi’nin işleyişi ve sistemi hakkında kısaca bilgilendirme gerçekleştirdi.

879

Haber görselleri