MUTSO EMITT’TE


Dünyanın önde gelen turizm fuarları arasında yer alan EMITT’e katılan MUTSO, Karia Yolu’nun ve ilimiz turizminin tanıtımına katkı sağladı.

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)  ziyaretçilerine kapılarını 23’üncü kez açtı. 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası  (MUTSO), Muğla Büyükşehir Belediyesi çatısı altında yer alarak ilin tanıtımına katkı sağladı.

Fuarda MUTSO adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Tuncer ile Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Ünal ve Hasan Şahin yer aldı. MUTSO projesi olarak hayata geçirilen, Türkiye’nin en uzun yürüyüş rotası olan Karia Yolu başta olmak üzere, Muğla’nın turizmini tanıtmayı amaçlayan MUTSO, ziyaretçilere Muğla’yı anlattı ve davet etti. Son yıllarda Muğla’da ivme kazanan alternatif turizm olanaklarının da anlatıldığı fuarda, Datçalı Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal, ziyaretçileri, 8-10 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Badem Çiçeği Festivaline davet etti.

EMITT, 94 ülkeden bin 100 ana firmayı (alt katılımcılarla toplamda 5 bin 602 firma) ağırlayarak rekor seviyede katılıma ulaştı. Hem turizm profesyonellerini hem de uygun fiyatlarda tatil planlarını yapmak isteyenleri ağırlayan EMITT, turizm sektörüne yön veren konu ve konuklarıyla ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

561