MUTSO HEYETİNDEN BAŞSAVCI’YA ZİYARET


MUTSO heyeti, geçtiğimiz aylarda Muğla’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) heyeti, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle geçtiğimiz Haziran ayında Muğla’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı’yı makamında ziyaret etti. 27 Ağustos Salı günü gerçekleştirilen ziyarette, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Meclis Başkan Yardımcısı Deniz Dakikoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Tuncer, Mustafa Murat Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Ünal, Ömer Öcal, Yusuf Kayacık, Mustafa Karataş, Kadir Sevim ile Mehmet Çahan hazır bulundu.
 
MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan Başsavcı Yağcı’ya yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerinin ardından: “Odamız 1884 yılında kuruldu. Datça, Dalaman, Köyceğiz, Ortaca, Ula, Kavaklıdere, Yatağan ve Menteşe olmak üzere 8 ilçemiz Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı. Her sektörden üyemiz var. Datça, Ortaca ve Yatağan ilçelerimiz de temsilciliklerimiz var. 17 Meslek Komitemiz, 49 Meclis Üyemiz mevcut. Odamıza bağlı ilçelerimizde, bugüne kadar hep birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkürlerini sunan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı: “Öncelikle yürüttüğünüz işlerde sektörde hepinize başarılar diliyorum. İşlerinizin iyi gitmesi ilimizin asayişi açısından çok önemli. Sizlerin istihdam sağlaması toplumun refahına, huzuruna önemli katkılar sağlıyor. Muğla çok güzel bir şehir. Umarım hepimiz için güzel bir çalışma dönemi olur.” dedi.
 

666