MUTSO, “KARAKUŞ İLE DEVAM” DEDİ

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organ seçimleri 7 Nisan Cumartesi günü MUTSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut Başkan Bülent Karakuş’un listesi yeniden güven tazeledi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organ seçimleri Bülent Karakuş’un listesinin göreve seçilmesiyle son buldu. MUTSO hizmet binasında tek liste ile gidilen ve sabah 09.00’dan itibaren başlayan seçimlere üyelerin ilgisi gözden kaçmadı. 17 meslek grubu üyesi 10 sandıkta oylarını kullandı. Sakin bir ortamda gerçekleştirilen seçimlerde, oy kullanma işleminin saat 17.00’de sona ermesiyle sandıkların sayımına başlandı. Yapılan sayımın ardından, mevcut Başkan Bülent Karakuş’un listesi, meslek gruplarının tamamının oyunu alarak, yeniden göreve seçildi. Bu sonucun ardından önümüzdeki hafta yapılacak toplantı sonucunda, yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu ve TOBB delegeleri belirlenecek. MUTSO organ seçimlerinde tekrar aday olan ve listesi tekrar güven tazeleyen Bülent Karakuş, seçimlerin büyük bir olgunluk içerisinde geçtiğini ifade ederek, “Seçimleri tek listeyle gerçekleştirmemize rağmen, üyelerimizin katılımı memnuniyet vericiydi. Üyelerimize teşekkür ediyor, seçimlerimizin ülkemize, Muğla’mıza ve iş camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.