MUTSO MECLİSİ AYLIK OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ


MUTSO Meclisi olağan toplantısını Meclis Başkanı H. Koray Özcan başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantının konuğu MTP oldu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclis aylık olağan toplantısını Meclis Başkanı H. Koray Özcan başkanlığında 22 Şubat Salı günü gerçekleştirdi. Toplantıya Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Menteşe Belediyesi, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ve TÜRSAB’ın önderliğinde oluşturulan ve Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşlarının bir arada olduğu Muğla Tanıtım Platformu (MTP) konuk oldu.

Gündem maddelerinin görüşülerek oy birliği ile karara bağlanmasının ardından Dr. Kerem Ekinci tarafından MTP’nin 2020-2021 dönemi çalışmalarına ilişkin bir sunum gerçekleştirildi.

MUTSO Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Özavcı kürsüye gelerek, geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen TOBB Yüksek Disiplin Kurulu toplantısında yapılan görüşmeler ile MUTSO’nun 138 yıllık tarihinde ilk defa çalışmaya başlayan ve titizlikle yürütülen disiplin kurulunun çalışmalarına yönelik bilgilendirmelerde bulundu. Özavcı TOBB Yüksek Disiplin Kurulu mevzuatında revize edilmesi önerilen maddeler hakkında açıklamalar yaptı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan bir sunum yaparak, Yönetim Kurulunun aylık faaliyetlerine ilişkin Meclisi bilgilendirdi.

Toplantı görüş, öneri, dilek ve temennilerin aktarılmasının ardından sona erdi.

 

423

Haber görselleri