MUTSO MECLİSİ SONRASI ÜYE EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ


Aylık olağan toplantısını gerçekleştiren MUTSO Meclisi, sonrasında Dr. Cengiz Tavukçuoğlu ‘Müşteri Merkezli Yenilik Yönetimi’ eğitimine katılım sağladı. Yoğun katılımın olduğu eğitim oldukça ilgi gördü.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi, aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. 28 Ocak Salı günü düzenlenen toplantı Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında gerçekleştirildi.

Elazığ Depremi Konuşuldu

Meclis üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılım sağladığı toplantı, Başkan Özcan tarafından Elazığ’da hayatını kaybedenler anılarak başlatıldı. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından, yönetim kurulunun aylık faaliyet raporunu sunmak üzere kürsüye çıkan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan şunları kaydetti: “Merkez üssü Elazığ’da meydana gelen depremde Elazığ ve Malatya başta olmak üzere pek çok çevre il yoğun olarak etkilendi. MUTSO olarak, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. TOBB önderliğinde başlattığımız yardım kampanyası ile üyelerimizden gelen yardımlarımızı hazırladık. En kısa sürede Elazığ Valiliğine teslim edeceğiz. Destek veren tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Dileğimiz maddi yaralarımızın bir an önce sarılması ve bu acıların bir daha yaşanmaması. Bunun için de hem yapılarımızın deprem güvenliğini kontrol ettirmeli hem de yeni yapılacak binalarda konuyla ilgili maksimum hassasiyet göstermeliyiz.”

Sonrasında Muğla’da işletmelerin tente ve sundurmalarının mühürlenmesi konusunda yaptıkları toplantıya ilişkin bilgi veren Başkan Ercan, üyelerin mağdur olmaması amacıyla Muğla Odaları olarak gerekli çalışma ve görüşmeleri sürdüreceklerini kaydetti.

Cengiz Tavukçuoğlu Semineri Büyük Beğeni Topladı

Meclis toplantısının ardından, MUTSO, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğinde ‘Müşteri Merkezli Yenilik Yönetimi’ Eğitimi düzenlendi. Dr. Cengiz Tavukçuoğlu tarafından verilen eğitime yaklaşık 100 kişi katıldı. Eğitim öncesi açılış konuşması yapan Meclis Başkanı H. Koray Özcan şunları kaydetti: “Eğitim konusunda Muğla’da önemli bir değer olan odamız, üye eğitimlerini, sizlerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda belirleyerek bir yol haritası oluşturuyor. Sektörel ihtiyaç ve taleplerin ön planda tutulduğu bu çalışmalar ile bugüne kadar sayısız üye eğitim ve seminerine bu çatı altında ve elbette ki Datça, Ortaca ve Yatağan temsilciliklerimizde hayat verdik. Kimi zaman 5 kişi katıldı kimi zaman 300 kişi. Sayının azlığına veya çokluğuna takılmadık. Hevesimizi kırmadık. Maliyet hesabına girmedik. Çünkü bizim için önemli olan bilginin varlığı. Bu bilginin bir kişiye bile ulaşması bizler için son derece kıymetli. Bugün burada olmamızın nedeni eğitimin konusu olduğu kadar eğitmenin de ismi. Daha önce yine bu salonda kendisini ağırladığımız, TOBB’da verilen yönetici eğitimlerinde kendisini tekrar tekrar dinleme fırsatı yakaladığımız, her seferinde büyük bir keyif ve farkındalıklarla ayrıldığımız sayın Doktor Cengiz Tavukçuoğlu bugün burada bizlerle. Sayın Tavukçuoğlu’nu yeniden bu salonda sizlerle buluşturuyor olmaktan son derece mutluyuz. “Müşteri Merkezli Yenilik Yönetimi” başlıklı eğitimin sonunda, bu akşam herkesin buradan kendisine bir şeyler kattığı, memnuniyet duyduğu, iyi ki gelmişim dediği bir akşam olmasını temenni ediyorum.”

Başkan Özcan’ın açılış konuşmasının ardından sahneye davet ettiği eğitmen Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, işletmelerin yenilikçi yönetim anlayışı, gelişen teknoloji ile birlikte yönetim şekillerinde oluşan değişiklikler ve kuşak yaklaşımlarını ilişkin keyifli bir sunum gerçekleştirdi. Yaklaşık 3 saat süren eğitim oldukça beğeni topladı.

568

Haber görselleri