MUTSO MECLİSİ TOPLANDI


MUTSO Meclisi aylık olağan toplantısı Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.  

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) aylık olağan meclis toplantısı 22 Ekim Salı günü Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın başkanlığında, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Gündem maddeleri oylanmadan önce bir konuşma yapan Meclis Başkanı Özcan, “ 9 Ekim tarihinde başlayan Barış Pınarı Harekatının ülkemizin içinde bulunduğu durumun ve Suriye sınırında yürüttüğü operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanmasını, bugün yapılacak görüşmelerin ülkemizin geleceği ve menfaatleri için iyi sonuçlanmasını diliyorum. Bu konuda Odamız TOBB’un da desteklemesiyle bir telkinle konuyu kınadı. Biz de meclisimizden bu kınamayı bir kez daha tekrar edelim. Önümüzdeki hafta kutlanacak olan Cumhuriyetimizin 96. yılının bütün ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Konuşmanın ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan,  yönetim kurulunun aylık faaliyetleri hakkında meclise bilgilendirme sunumu yaptı.

MUTSO Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon Sorumlusu Elvan Kocagöz, meclis üyeleri ve komite başkanlarına 13-14 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Akreditasyon Belge Yenileme Denetimi ve genel akreditasyon işleyişi hakkında bilgilendirdi.

 

551

Haber görselleri