MUTSO MECLİSİNDE İŞLETMELERİN DURUMU DEĞERLENDİRİLDİ


Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında olağan toplantısını düzenleyen MUTSO Meclisi, online gerçekleştirilen ve canlı yayınlanan toplantıda, üyelerin içinde bulundukları durumu değerlendirerek, tam kapanma isteyip istemediklerini tespit etmek amacıyla anket çalışması yapmaya karar verdi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi, aylık olağan toplantısını, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında gerçekleştirdi. 20 Nisan Salı günü online olarak yapılan toplantı, tüm üyelerin izleyebilmesi adına canlı olarak yayınlandı. Toplantıya Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları, Disiplin Kurulu ve Muğla Odaları ve Borsa Akademik Danışmanı Doç. Dr. Serkan Dirlik katılım sağladı.

Toplantının açılışında tüm İslam alemine ve MUTSO üyelerine ‘Hayırlı Ramazanlar’ dileyen Başkan Özcan, yaşanan pandemi sürecinin bir an önce sona ermesini ve sağlıklı günlerde yüz yüze toplantılar gerçekleştirmeyi istediklerini ifade etti. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulunun aylık faaliyetlerine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Görüş ve öneriler kısmında, vakaların artması ile yeni getirilen kısıtlamalar değerlendirildi. Yerel işletmelerin ve MUTSO üyelerinin yaşadığı sorunlar ve ekonomik sıkıntıların geldiği noktaya değinilen toplantıda, yaşanan sürecin bir an önce sona ermesi amacıyla neler yapılabileceği konuşuldu. Meclis Başkanı Özcan, ilimiz özelinde tam kapanmanın yapılabilmesinin mümkün olup olmayacağının araştırılmasını ve bunun için MUTSO üyelerinin ne düşündüğünü tespit edebilmek amacıyla anket çalışması yapılmasını önerdi.

MUTSO’nun üyelerin / yerel işletmelerin Muğla özelinde belirli süreli tam kapanma yapılmasını isteyip istemediklerini tespit etmek amacıyla düzenlenen ankete www.mutso.org.tr adresinden ulaşılabilir.

474

Haber görselleri