MUTSO PROJE BİRİMİNDE BU HAFTA


Avrupa İşletmeler Ağı yeni dönem çalışmaları başladı. Bu kapsamda 20-22 Eylül tarihlerinde konsorsiyum ortakları Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya KOSGEB Müdürlüğü ve Antalya TEKNOKENT ile çalışma toplantısı düzenlendi.

23 Eylül Perşembe günü ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Moldova Büyüelçisi Sn. Dmitri Croıtor ve Büyükelçilik heyeti ile Ortaca’da AKNAR Tarım ve Narlife firmaları ile görüşme gerçekleştirildi.
AB Proje Dış Ticaret ve Raporlama Birimi koordinasyonunda Basın ve Halkla İlişkiler Birimi işbirliğinde Sn. Büyükelçi Dmitri Croıtor konuşmacı olduğu Moldova’da İş ve Yatırım Ortamı toplantısı 24 Eylül Cuma günü MUTSO Hizmet Binasında gerçekleştirildi. Ardından, heyet ile birlikte Acarlar ve Buram Bal firmalarına ziyarette bulunuldu.
Odamız koordinatörlüğünde devam eden Apiterapik Arıcılık Ürünleri İşleme Merkezi güdümlü projesi için GEKA YDO Uzmanları Mehmet Sert, Mehmet Yasin Kartal, Prof. Dr. Mehmet Emin Duru, MAYBİR Gıda Mühendisi Yasin Kırgız ile 24 Eylül Cuma günü bir toplantı gerçekleştirildi.
24 Eylül Cuma günü Coğrafi İşaret çalışmaları devam eden Gökova Susamının hasat çekimini gerçekleştirdik.
20-24 Eylül tarihleri arasında coğrafi işaret başvuru çalışmaları devam eden Muğla Yayla Kavunu için Erman Şahin, Şenal Oskay, Mehmet Düzöz, Özcan Özgür, Mehmet Üzümlüoğlu, Fettah Bardakçı ve Muğla Sulu Kebabı için Hüseyin Erdal ile röportajlar yapıldı.

404

Haber görselleri