MUTSO SEÇİMLERİ TAMAMLANDI


Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına H.Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanlığına da Bülent Karakuş seçildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organ seçimlerinin 7 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılmasının ardından, 13 Nisan Cuma günü saat 09.00 da yargı gözetiminde Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, TOBB Genel Kurul delegeleri ve Disiplin Kurulu üyeleri seçimi yapıldı.

Açıklanan geçici seçim sonuçlarına göre, Bülent Karakuş yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Yönetim Kurulu üyelikleri ise, Mustafa Ercan, Mehmet Dişçigil, Mustafa Murat Can, Sedat Tuncer, Mustafa Karataş, Hasan Şahin, Yusuf Kayacık, Mehmet Çahan, Ömer Öcal ve Selma Ünal isimlerinden oluştu.

Yargı seçimlerinin ardından, MUTSO’nun ilk meclis toplantısı en yaşlı meclis üyesi Kadir Sevim başkanlığında MUTSO Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda, 49 meclis üyesi hazır bulundu.

Meclis üyeleri arasında yapılan seçimde H. Koray Özcan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası 2018-2022 Dönemi Meclis Başkanlığına seçilirken, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Deniz Dakikoğlu ile Miraç Cin, Meclis Katip Üyeliğine ise, Ali Çorlu seçildi.

Yönetim kurulu başkan yardımcılıkları ve muhasip üye ise, önümüzdeki hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısında belirlenecek.

3524

Haber görselleri