MUTSO ÜYELERİNE İNDİRİMLİ AKARYAKIT İMKANI


MUTSO ile Edenred A.Ş (Ticket Restaurant) arasında imzalanan protokol kapsamında, MUTSO üyeleri, BP, Petrol Ofisi ve Total akaryakıt istasyonlarından indirimli akaryakıt alabilecekler. Ayrıca hizmet bedelsiz Ticket Restaurant Müşterisi olabilecekler.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Edenred Kurumsal Çözümler A.Ş. (Ticket Restaurant)  arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında MUTSO üyesi olan firmalarla Edenred (Ticket Restaurant)  arasında akaryakıt satış sözleşmelerinde ve Ticket Restaurant Kart satış sözleşmelerinde yer verilecek temel ticari koşullar belirlendi. Bu doğrultuda Ederned (Ticket Restaurant) ile sözleşme imzalayan MUTSO üyeleri BP, Petrol Ofisi ve Total akaryakıt istasyonlarından indirimli akaryakıt alabilecekler.

Edenred protokol kapsamında, MUTSO üyelerine ilk kurulumda taşıt tanıma halkası, akaryakıt kartı veya anahtarlık şeklinde cihazlardan birini (montaj, kurulum, tanımlama vb.) Muğla il sınırları içerisinde ücretsiz sağlayacak olup, üyenin talebi doğrultusunda Türkiye’nin her yerinde TURPAK noktalarında kurulum sağlanabilecektir.

Ayrıca, MUTSO üyeleri talep etmeleri durumunda Ticket Restaurant Kart Satış Sözleşmesi imzalayacak (zorunlu değil). Bunun için hizmet bedeli ödemeyecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan “İlk göreve geldiğimiz günden beri üyelerimizin sık kullandığı ürün ve hizmetler için üyelerimizin menfaatine yönelik indirimler alabilmek için çalışmaktaydık. Doğrusu bugüne kadar akaryakıt firmalarının verdiği indirim oranlarını beğenmemiştik Şimdi yaptığımız  indiririm anlaşması ile pandemi döneminde daha çok desteğe ihtiyacı olan üyelerimizi memnun edecek indirim oranlarını yakaladığımızı tüm üyelerimizle paylaşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Akaryakıt indirim oranlarını öğrenmek isteyen MUTSO üyeleri, 0533 931 73 50 numaralı Whatsapp destek hattından yada www.mutso.org.tr Canlı Destek Hattından bilgi alabilirler.

Akaryakıt indirimi ile ilgili detaylı bilgi için firma yetkilisi Servet Karanfil ile görüşebilirsiniz. 0533 591 22 26

2316

Haber görselleri