MUTSO ÜYELERİNE VE PERSONELİNE TENİS FIRSATI


MUTSO, sosyal alandaki girişimlerine bir yenisini ekleyerek, üyelerini ve personelini sağlıklı bir yaşama teşvik etmek adına Muğla Tenis Kulübü ile protokol imzaladı: ‘MUTSO Tenisle Şenlensin’

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), üyelerini ve personelini yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaştırmak ve spora hayatlarında yer vererek sağlıklı yaşama destek vermek amacıyla, sosyal anlamdaki girişimlerine bir yenisini ekleyerek, Muğla Tenis Kulübü ile bir protokol imzaladı.

MUTSO ile Muğla Tenis Kulübü arasında, 25 Haziran Salı günü imzalanan protokol ile; MUTSO personeli, yöneticileri, oda üyeleri ve bu üç grubun birinci derece yakınları (eşi ve aynı soy ismini taşıyan çocuklar) için geçerli olmak koşulu ile tenis kurslarında ve kort kullanımlarında yüzde 50 indirim sağlanacak. Ayda sekiz saat ve 150 TL olarak yapılan protokol gereği, anlaşmadan yararlanmak isteyenlerin, oda ile ilişki durumuna göre personel kartı / oda üyelik kartı göstermesi; birinci derece yakınları için güncel nüfus kayıt örneği ile birlikte kulübe başvurmaları gerekiyor.

Ödemeler aylık olarak doğrudan kulübe yapılacak olup, tenis raketi vb. donanımlar kursiyerler tarafından sağlanacak. Kursa katılım için alt sınır beş yaş olup, yaş gruplarına göre alınan talebe ve tenis bilgisine istinaden en az beş en fazla sekiz kişilik gruplar ve ders planlaması eğitmen tarafından belirlenecek.

Protokol kapsamında ayrıca, Nisan 2020’de iki taraf ile karşılıklı bir planlama yapılarak, tenis eğitimleri sonucunda gruplar belirlenerek ‘MUTSO 1. Tenis Turnuvası ‘etkinliği organize edilmesi planlanmaktadır.

Başvurular ve kayıtlar doğrudan Muğla Tenis Kulübü aracılığıyla yapılacak olup, tüm üyelerimizi ‘MUTSO Tenisle Şenlensin’ sloganıyla tenis oynamaya davet ediyoruz.

862

Haber görselleri