MUTSO ÜYELERİNE VİZE KOLAYLIĞI

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Yardımcıları, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia’yı ziyaret ederek, MUTSO üyelerine yönelik vize kolaylığı sağlanması yönünde görüştüler.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve Başkan Yardımcıları Sedat Tuncer ve Mustafa Murat Can, 4 Şubat Pazartesi günü, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia’yı ziyaret etti. Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia’nın eşi Nikos Papoulia’nın da hazır bulunduğu ziyarette, iki ülkenin kültürü, geçmişten bu yana birlikte yapılan çalışmalar ile gelecekte yapılması planlanan sosyal, kültürel ve ticari çalışmalara yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

MUTSO heyeti, Yunanistan vizesi alımında, MUTSO üyelerine sağlanabilecek kolaylıklar kapsamında taleplerini ilettiler. Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia konuya sıcak yaklaşarak, bu kapsamda bir çalışma yapılabileceğinin müjdesini verdi.